mandag 17. februar 2014

Et dukkehjem

I kveld skriver jeg et lite innlegg til ære for mine venner som tidligere i dag likte Instagrambildet av lille Amélie sitt nye hjem.

Det skrives mye i media om foreldre som hjelper sine barn inn på boligmarkedet, og med denne tanken i bakhodet ville vi ikke være for sent ute på vegne av barna våre. Amélie blir 19 måneder i morgen, og det er på høy tid at hun fikk sitt eget sted. Overtagelsen skjedde først i går kveld, for slik er det ofte med eiendomskjøp - det er sjelden man får flytte rett inn.

Eiendommen er et elegant møblert townhouse i 3.etasjer. Huset fremstår som nytt. Fordi det er det.


.. med garasje. Garasje er et must. Dette vet Amélies foreldre, for de har bare en carport, stakkars mennesker.Badet i underetasjen har frittstående badekar, og toalett i en frisk og leken grønnfarge. Kjellerstuen er vågalt innredet med lilla salong, samt tilhørende salongbord og potteplante. 


Luftig og åpen kjøkkenløsning i andre etasje. Hvitevarer følger boligen, deriblant oransje stekeovn. og kjøkkenøy. Merk at kjøkkenet ikke har overskap. Her har tydeligvis interiørdesigneren vært, for overskap er fy-fy på ethvert moderne kjøkken i disse dager. 


Budoiret er preget av en romslig himmelseng med lilla satenglaken og tilhørende pute. Her finnes alt en kvinne trenger, både sminkebord og lysekrone. 


Boligen er smakfullt innredet. På bildet over kan den udødelige Arne Jacobsen klassikeren "Egget" fra 196x skimtes.  


Og sist men ikke minst - en drømmebolig er ingenting uten solrik uteplass. Deck-chair i tre og lilla parasoll med prikker. Det er nesten så mor blir misunnelig. 

Jepp, det var Amélie sitt nye dukkehjem. Det gjør litt vondt når jeg ser henne leke hardt med møblene - men som sagt, hun er kun 19 måneder. Huset virker heldigvis som det er av god kvalitet, så jeg tror ikke investeringen var så dum ;o) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar